Internacionalizacija za Müggi iz Švicarske

Za tvrtku Müggi, online conceptstore iz Švicarske, razvili smo impresivno rješenje za e-trgovinu koje prelazi nacionalne granice. Naime, nismo samo stvorili jednu, već čak dva web shopa – jedan za njemačko i jedan za švicarsko tržište. Ova trgovina nudi izvanredan izbor visokokvalitetnih dječjih proizvoda, koji se sada uspješno prodaju online. Ovaj projekt predstavlja značajan korak za tvrtku Müggi i dokazuje našu sposobnost da implementiramo složena rješenja za e-trgovinu na međunarodnoj razini.

Lansiranje modernog Web Shopa za Atelier Fesseler iz Berlina

Atelier Fesseler, smješten u živoj metropoli Berlinu, poznat je po ekskluzivnoj izradi ručno izrađenih i prilagodljivih kemijskih olovaka, kao i unikatnog namještaja. Naš tim je s elegancijom i uspjehom radio na integraciji ovih majstorskih umjetničkih djela u prilagođeni web shop.

Relansiranje web strane odvjetničkog ureda Mügge, Dr. Pitschel & Partner

Renomirana odvjetnička tvrtka Mügge, Dr. Pitschel & Partner, sa sjedištem u Göttingenu, priznata je po svojoj iznimnoj stručnosti u kaznenom pravu, posebno u području gospodarskog i poreznog kaznenog prava. Također su visoko kvalificirani stručnjaci za porezno pravo. Odvjetnička tvrtka povjerila nam je osjetljivi redizajn svoje web stranice, koja se sada impresivno predstavlja na 40 podstranica i to na dva različita jezika.

PRIJELAZ iz Shopifyja NA Woo-Commerce; Redizajn webICE i logA, NA njemačkom i perzijskom J.

Preoblikovali smo Hypermarkt, web shop (supermarket) iz Njemačke – s preko 150 perzijskih proizvoda. Ranije na Shopify platformi, pažljivo smo kreirali novu WordPress WooCommerce e-trgovinu, uz potpuno redizajniranje njihove prethodne web stranice i logotipa. Također smo poboljšali SEO tekstove na stranicama i kod kategorija proizvoda, prilagođavajući se i njemačkom i perzijskom (s desna na lijevo) jeziku. Nadalje, integrirali smo direktnu bankovnu uplatu, kreditnu karticu, te Klarnu i giropay kao opcije plaćanja. Sada je e-trgovina spremna poslužiti kupce raznolikim asortimanom orijentalnih proizvoda.

Preobrazba web stranice za Transformation Healing

Izveli smo pravu transformaciju za web stranicu Transformation Healing, portalu najmjenjenom instruktorici yoge i meditacije, s dva studija u Hrvatskoj. Naša dizajnerska strategija fokusirala se na stvaranje umirujućeg i korisnički prijateljskog iskustva, izbjegavajući čiste bijele pozadine kako bismo poboljšali čitljivost. Rezultat je web stranica koja zrači smirenošću i nudi sučelje koje se lako koristi, te blog koji se rado i dugo čita, na engleskom i hrvatskom jeziku.

Redizajn web stranice Jr.Davis Construction iz Floride (SAD)

Jr. Davis Construction je priznati lider u industriji s impresivnim projektima, uključujući one za Orange County – Buena Vista Drive, Walt Disney World itd… Suočeni s izazovima na prethodnoj web stranici, odlučili smo je potpuno izgraditi od početka. Rezultat je bila modernizirana web stranica koja ne samo da je ispunila zahtjeve, već je i znatno poboljšala performanse. Kao agencija sa sjedištem u Europi, posebna nam je čast surađivati s uglednim tvrtkama poput Jr. Davis Construction, čak i preko oceana.

Migracija s Drupala na Woo-Commerce, te redizajn za web trgovinu Seffani

Seffani, istaknuti maloprodajni trgovac ekskluzivnog talijanskog brenda za posteljinu – Bassetti, povjerio nam je značajan projekt – preoblikovanje njihovog web shopa. Migrirajući bez problema s Drupal sistema na WordPress WooCommerce, modernizirali smo izgled, prilagodili preko 2000 proizvoda novom dizajnu i svladali izazove vezane uz migraciju. Očuvanje SEO prisutnosti bilo je ključno za održavanje jake online prisutnosti kao vodeće Bassetti web trgovine na njemačkom tržištu. Ovaj složeni projekt je zahtijevao jaku pozornost, i sretni smo što smo ga uspješno realizirali.

Od mini web stranice do maxi web trgovine za Pool-Universum

Za pool-universum.de smo besprijekorno prešli s web stranice sa konfiguratorom – na dinamičnu web trgovinu, intergrirajući ogromni inventar od preko 3000 proizvoda za bazene. Koristeći WooCommerce, pažljivo smo kategorizirali proizvode za jednostavno pregledavanje. Uz to smo se pobrinuli za rješenja za dostavu s DPD-om i GLS-om, te smo osigurali opcije plaćanja sa Klarnom i PayPal-om, poboljšavajući ukupno iskustvo kupovine.

Korak u digitalne vidike za Pv-Thom

Za mladu njemačku tvrtku PV-Thom, koja se bavi fotovoltaičnim sustavima, došao je nakon dvije godine poslovanja trenutak da zakorači u svijet e-trgovine. U suradnji s njima stvorili smo impresivnu web trgovinu, koja uspješno prezentira njihov bogat asortiman od gotovo 200 solarnih proizvoda. Pri izradi web shopa, pažljivo smo poštivali specifične smjernice za solarne uređaje. Kao završni dodatak, integrirali smo njihove proizvode u Google Shopping mrežu kako bismo značajno povećali vidljivost portala.

Ovi klijenti NAM već vjeruju: