INTERNACIONALIZACIJA za Müggi IZ ŠVICARSKE

Za tvrtku Müggi, online conceptstore iz Švicarske, razvili smo impresivno rješenje za e-trgovinu koje prelazi nacionalne granice. Naime, nismo samo stvorili jednu, već čak dva web shopa – jedan za njemačko i jedan za švicarsko tržište. Ova trgovina nudi izvanredan izbor visokokvalitetnih dječjih proizvoda, koji se sada uspješno prodaju online. Ovaj projekt predstavlja značajan korak za tvrtku Müggi i dokazuje našu sposobnost da implementiramo složena rješenja za e-trgovinu na međunarodnoj razini.

LANSIRANJE MODERNOG WEB SHOPA ZA ATELIER FESSELER, BERLIN

Atelier Fesseler, smješten u živoj metropoli Berlinu, poznat je po ekskluzivnoj izradi ručno izrađenih i prilagodljivih kemijskih olovaka, kao i unikatnog namještaja. Naš tim je s elegancijom i uspjehom radio na integraciji ovih majstorskih umjetničkih djela u prilagođeni web shop.

Relansiranje web strane odvjetničkOG uredA Mügge, Dr. Pitschel & Partner

Renomirana odvjetnička tvrtka Mügge, Dr. Pitschel & Partner, sa sjedištem u Göttingenu, priznata je po svojoj iznimnoj stručnosti u kaznenom pravu, posebno u području gospodarskog i poreznog kaznenog prava. Također su visoko kvalificirani stručnjaci za porezno pravo. Odvjetnička tvrtka povjerila nam je osjetljivi redizajn svoje web stranice, koja se sada impresivno predstavlja na 40 podstranica i to na dva različita jezika.

Prijelaz s Shopifyja na WooCommerce; Redizajn web stranice i logotipa, na njemačkom i perzijskom jeziku (RTL)

Preoblikovali smo Hypermarkt, internetsku trgovinu (supermarket) iz Njemačke – s preko 150 perzijskih proizvoda. Ranije na Shopify platformi, pažljivo smo kreirali novu WordPress WooCommerce web trgovinu, uz potpuno redizajniranje njihove prethodne stranice i logotipa. Također smo poboljšali SEO tekstove na web stranicama i kod kategorija proizvoda, prilagođavajući se i njemačkom i perzijskom (s desna na lijevo) jeziku. Nadalje, integrirali smo direktnu bankovnu uplatu, kreditnu karticu, Klarnu i giropay kao opcije plaćanja. Sada je trgovina spremna poslužiti kupce s raznolikim asortimanom orijentalnih proizvoda.

PREOBRAZBA WEB STRANICE ZA TRANSFORMATION HEALING

Izveli smo izvanrednu transformaciju za Transformation Healing, portalu najmjenjenom instruktoru yoge i meditacije s dva studija u Hrvatskoj. Naša dizajnerska strategija fokusirala se na stvaranje umirujućeg i korisnički prijateljskog iskustva, izbjegavajući čiste bijele pozadine kako bismo poboljšali čitljivost. Rezultat je web stranica koja zrači smirenošću i nudi sučelje koje se lako koristi, te blog koji se rado i dugo čita, na engleskom i hrvatskom jeziku.

REDESIGN WEB STRANICE JR. DAVIS CONSTRUCTION, FLORIDA

Jr. Davis Construction je priznati lider u industriji s impresivnim projektima, uključujući one za Orange County – Buena Vista Drive, Walt Disney World itd… Suočeni s izazovima na svojoj prethodnoj web stranici, odlučili smo je potpuno izgraditi od početka. Rezultat je bila modernizirana web stranica koja ne samo da je ispunila njihove zahtjeve, već je i znatno poboljšala performanse. Kao agencija sa sjedištem u Europi, za nas je posebna čast surađivati s uglednim tvrtkama poput Jr. Davis Construction, čak i preko oceana.

REDIZAJN I MIGRACIJA S DRUPALA NA WOO-COMMERCE ZA SEFFANI

Seffani, istaknuti maloprodajni trgovac ekskluzivnog brenda Bassetti, povjerio nam je značajan projekt – preoblikovanje njihove online trgovine. Migrirajući bez problema s Drupal sistema na WordPress WooCommerce, modernizirali smo izgled, prilagodili preko 2000 proizvoda novom dizajnu i svladali izazove vezane uz migraciju. Očuvanje SEO prisutnosti bilo je ključno za održavanje jake online prisutnosti kao jedne od vodećih Bassetti trgovina na njemačkom tržištu. Ovaj složeni projekt je zahtijevao jaku pozornost, i sretni smo što smo ga uspješno realizirali.

Od MINI web stranice do MAXI web SHOPA ZA POOL-UNIVERSUM

Za pool-universum.de smo besprijekorno prešli s web stranice sa konfiguratorom – na dinamičnu web trgovinu, intergrirajući ogromni inventar od preko 3000 proizvoda za bazene. Koristeći WooCommerce, pažljivo smo kategorizirali proizvode za jednostavno pregledavanje. Uz to smo se pobrinuli za rješenja za dostavu s DPD-om i GLS-om, te smo osigurali opcije plaćanja sa Klarnom i PayPal-om, poboljšavajući ukupno iskustvo kupovine.

KORAK U DIGITALNE VIDIKE ZA PV-THOM

Za mladu njemačku tvrtku PV-Thom, koja se bavi fotovoltaičnim sustavima, došao je nakon dvije godine poslovanja trenutak da zakorači u svijet e-trgovine. U suradnji s njima smo stvorili impresivan online dućan, koji uspješno prezentira njihov bogat asortiman od gotovo 200 solarnih proizvoda. Pri izradi web shopa, pažljivo smo poštovali specifične smjernice za solarne uređaje. Kao završni dodatak, integrirali smo njihove proizvode u Google Shopping mrežu kako bismo značajno povećali vidljivost portala.

Ovi klijenti NAM već vjeruju: