POMAŽEMO TVRTKAMA,

U USPJEŠNOJ DIGITALNOJ AFIRMACIJI.

Partneri smo klijentima u ostvarivanju njihovih digitalnih inovacija i transformaciji online poslovanja.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo da online trgovina ima potencijal promijeniti tvrtku i otvoriti nove mogućnosti. Naša misija je otkriti te potencijale i pomoći našim klijentima da uspiju u digitalnom dobu.

NAŠA PRIČA

Lifty su osnovala dva strastvena poduzetnika s globalnom perspektivom: Maik Daniel iz Berlina (DE), i Viktoria Rebeka Kokalj iz Čakovca (HR).

Maik, također naš direktor, donosi svoje opsežno znanje iz razvoja web stranica ili shopova, i digitalnog marketinga. Viktoria, naša suosnivačica, obogaćuje tim svojim razumijevanjem multimedijskog dizajna, brandinga i trgovine.

Zajedno dijele viziju uspješnog poslovanja u digitalnom svijetu. Njihova predanost i stručnost pokreću uspješnu priču o Liftyu. Kao međunarodni tim, ponose se razvojem inovativnih rješenja i vođenjem poslovnih subjekata na putovanju prema digitalnom uspjehu.

Metoda rada

Način našeg rada odražava strast prema digitalnim rješenjima i ističe se jasnim fokusom prema našim klijentima.

KupAC u središtu FOKUSA

Orientirani smo prema kupcima. Naš pristup je vođen razumijevanjem njihovih potreba i želja. Svaki projekt započinjemo temeljnom analizom kupaca kojom istražujemo specifične ciljeve i izazove.

JASNA

StrategiJA

Nakon što smo prikupili saznanja, razvijamo jasnu i promišljenu strategiju. Ona predstavlja temelj za tijek cijelog projekta i osigurava nam postignuće zadanih ciljeva.

KREATIVNOST I INOVACIJA

Uvijek tražimo kreativna i inovativna rješenja. Iz dizajnerskog i programerskog vidika kreiramo nove ideje kako bi stvorili atraktivna i funkcionalna digitalna iskustva.

Komunikacija i transparentnost

Komunikacija je ključ uspjeha. Redovito informiramo naše klijente, razmjenjujemo ideje i ozbiljno shvaćamo povratne informacije. Transparentnost je za nas od iznimne važnosti.

Kvaliteta I

kontrola

Stavljamo veliki naglasak na kvalitetu i kontrolu. Naš tim prati napredak projekta i osigurava da se svi standardi ispunjavaju kako bismo isporučili vrhunska digitalna rješenja.

Zadovoljstvo klijenata i izvrsnost

Na kraju, naš uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših klijenata. Mi nismo zadovoljni dok to nisu naši klijenti. Trudimo se ne samo ispuniti očekivanja, već ih i nadmašiti.

NAŠI PROJEKTI

Do sada smo surađivali s tvrtkama iz različitih industrija kako bismo ih podržali u njihovoj digitalnoj transformaciji. Bilo da se radi o razvoju privlačne web stranice, optimizaciji online marketinga ili implementaciji prilagođenog web shop sustava – naši rezultati pokreću naše klijente prema uspjehu!

KONTAKTIRAJ NAS!

Ako si spreman za digitalnu transformaciju svoje tvrtke, ne čekaj. Kontaktiraj nas odmah i zajedno ćemo raditi na tvom uspjehu.