POMAŽEMO TVRTKAMA,

U USPJEŠNOJ DIGITALNOJ AFIRMACIJI.

Partneri smo klijentima u ostvarivanju njihovih digitalnih inovacija i transformaciji online poslovanja.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo da online trgovina ima potencijal promijeniti tvrtku i otvoriti nove mogućnosti. Naša misija je otkriti te potencijale i pomoći našim klijentima da uspiju u digitalnom dobu.

NAŠA PRIČA

Lifty su osnovala dva strastvena poduzetnika s globalnom perspektivom: Maik Daniel iz Berlina (DE), i Viktoria Rebeka Kokalj iz Čakovca (HR).

Maik, također naš direktor, donosi svoje opsežno znanje iz razvoja web stranica ili shopova, i digitalnog marketinga. Viktoria, naša suosnivačica, obogaćuje tim svojim razumijevanjem multimedijskog dizajna, brandinga i trgovine.

Zajedno dijele viziju uspješnog poslovanja u digitalnom svijetu. Njihova predanost i stručnost pokreću uspješnu priču o Liftyu. Kao međunarodni tim, ponose se razvojem inovativnih rješenja i vođenjem poslovnih subjekata na putovanju prema digitalnom uspjehu.

Metoda rada

KupAC u središtu FOKUSA

Usmjereni smo prema kupcima. Naš pristup je vođen razumijevanjem njihovih potreba i želja. Svaki projekt započinjemo temeljnom analizom kupaca kojom istražujemo specifične ciljeve i izazove.

JASNA

StrategiJA

Nakon što smo prikupili saznanja, razvijamo jasnu i promišljenu strategiju. Ona predstavlja temelj za tijek cijelog projekta i osigurava nam postignuće zadanih ciljeva.

KREATIVNOST I INOVACIJA

Uvijek tražimo kreativna i inovativna rješenja. Iz dizajnerskog i programerskog vidika kreiramo nove ideje kako bi stvorili atraktivna i funkcionalna digitalna iskustva.

Komunikacija i transparentnost

Komunikacija je ključ uspjeha. Redovito informiramo naše klijente, razmjenjujemo ideje i ozbiljno shvaćamo povratne informacije. Transparentnost je za nas od iznimne važnosti.

Kvaliteta I

kontrola

Stavljamo veliki naglasak na kvalitetu i kontrolu. Naš tim prati napredak projekta i osigurava da se svi standardi ispunjavaju kako bismo isporučili vrhunska digitalna rješenja.

Zadovoljstvo klijenata

Na kraju, naš uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših klijenata. Mi nismo zadovoljni dok to nisu naši klijenti. Trudimo se ne samo ispuniti očekivanja, već ih i nadmašiti.

NAŠI PROJEKTI

Do sada smo surađivali s tvrtkama iz različitih industrija kako bismo ih podržali u njihovoj digitalnoj transformaciji. Bilo da se radi o razvoju privlačne web stranice, optimizaciji online marketinga ili implementaciji prilagođenog web shop sustava – naši rezultati pokreću naše klijente prema uspjehu!

KONTAKTIRAJ NAS!

Ako si spreman za digitalnu transformaciju svoje tvrtke, ne čekaj. Kontaktiraj nas odmah i zajedno ćemo raditi na tvom uspjehu.